Share |
Puppies were born 18.4. 2014!
3 males and 5 bitches.
 
 
 
Pictures of the litter  here
SIRE: C.I.E, Multi Ch, WW-09,WW-12, WW-13, PlJCH, AJCH, JEUW
           LINMOOR ZIMPLY ZALIENT
"Zeneck"

zeneck.jpg

( Linmoor Wave For Success x Linmoor Valuable Chrystal)

Born: 30.8.2006
Hips: A/A
Fuco free
PRA Cord 1 clear
eye+ gonioscopy clear
Owner: Kennel Lordsett, Poland


Zeneck is an outgoing , happy boy that has left his mark in his high quality offspring across the Europe and Scandinavia.

Zeneck on komea ja erinomaisen reippaan luonteen omaava springeri.Sillä on jälkeläisia Euroopassa ja Pohjoismaissa ja se on jättänyt vahvan leimansa jälkeläisiinsä.DAM: C.I.E, SE(U), EE, LV, BY, HR CH, RKF CH
KAHDENSISKON ADORE ME
"Amy"

amy2.jpg

( Adamant´s Press Stop x Wildomar´s Dig Dub `n´Deny )

Born: 30.11.2010
Hips: A/A
Fuco free
PRA Cord 1 carrier
Eyes clear 11/2013
Fully DNA tested by Genoscoper.Has dna passport.
Owner: kennel Kahdensiskon


Amy is a dam to our C- litter, born 23.3.2013. So far that litter has fulfilled our expectations with their characters and outlook.One of the girls has shown her skills in bird hunting already as a retrieving dog. There are already 5 CC winners in that litter and they are only 14 months old.

Amy is from our first litter which has turned out to be very successfull.There are 5 champions out of 7 puppies and 3 of those are international champions. Amy´s litter brother was TOP Show ESS 2013 in Finland and her sister was #5 on that list.
 
Amyn ensimmäinen pentue , C- pennut, ovat täyttäneet odotuksemme niin luonteensa kuin ulkonäkönsä puolestakin.Pennut ovat hyvin leikkisiä ja helposti motivoitavissa ja niillä on havaittavissa hyvää riistaviettiä. Yksi sisaruksista on jo päässytkin käytännön toimiin noutavana lintukoirana :)Pennut ovat myös menestyneet näyttelyissä erinomaisesti, pentueessa on jo 5 sertivoittajaa ja ne ovat vasta 14 kk vanhoja :)

Amy itse on hyvin rauhallinen ja ihmisläheinen ja kiintyy kovasti tärkeisiin ihmisiinsä.Se on erittäin helposti motivoitavissa leikin ja ruuan avulla ja mielellään kulkee metsässä haistellen lintujen ja eläinten jälkiä.Amyn kanssa on harjoiteltu hieman myös verijälkeä johon se osoittaa luontaisia taipumuksia :)Amy on erittäin hyvä uimaan ja rakastaa vedestä noutamista.

Amy on oma kasvattimme ensimmäisestä pentueestamme joka on erittäin hyvin menestynyt näyttelyissä.Siihen syntyi 7 pentua joista 5 on valiota ja kolme kansainvälistä valiota. 3 on suorittanut taipumuskokeen.
Amyn veli oli vuoden 2013 näyttelyissä menestynein englanninspringeri ja sen sisko Ally oli listalla viides:)
zeneck_paa.jpg

amy_istuuparnu.jpg

                        Zeneck                                                                                                                                                  Amy

amy_ja_zeneck_sukutaulu.jpg