Share |

PUPPIES WERE BORN 23.3.2013!

4 BOYS AND 6 GIRLS.

 

amy_ja_topper_mainos.jpg

 

Sire:

Se(u), No Ch Mompesson Escourt "Topper"topper_hode.jpg

Born: 3.4.2011

Hips: A / A

Eyes: Clear

Fucosidosis and Pra Cord 1 Clear

 

 

 

Topper lives in Norway and he has lovely outgoing springer temperament.He has won CC´s both in Norway and Sweden and has also BIS placements.

 

Topper on tuontikoira Isosta Britanniasta ja asuu Kennel Ursa Major´s :ssa Norjassa.Tällä nuorella uroksella on iloinen springeriluonne ja aivan mahtavat liikkeet.Topper on pärjännyt näyttelyissä upeasti ja sitä on myös koulutettu metsäpuolelle.

topper_liikkuu.jpg

 topper_15_kk.jpg

 

 

 

Dam:

Se(u), RKF CH, Ee & Lv JCH

Kahdensiskon Adore Me "Amy"amy_istuu2.jpg

Born: 30.11.2010

Hips: A/A

Eyes : Clear

Fucosidosis clear

Pra Cord 1 carrier

 

 

 

Amy is very lively and happy springer who loves to swim and play with other dogs. She has won 16 CC´s in Finland and has 3 Cacibs.She is BIS winner and also has some group placements.

Amy on oma narttumme Divan ensimmäisestä pentueesta.Amy on iloinen ja touhukas springerityttö, joka omaa erittäin tarkan nenän ja onkin osoittanut olevansa hyvä jäljestämään.Amy rakastaa vettä ja uimista ja on aina valmis kaikkeen kivaan puuhailuun :)

 

 amy.jpg

                                                                                             Amy 22 months

amy_juoksee_rajattu.jpg

 

 

 

 Both parents are super movers and have the type we like and aim for.

This litter´s pedigree is filled with top dogs both in Scandinavia and in Great Britain and we are really looking forward to it!

Molemmat vanhemmat ovat terveystutkittuja , erinomaisia rotunsa edustajia.Sukutaulussa on useita Pohjoismaiden ja Englannin huippukoiria.Odotamme todella paljon tältä pentueelta!

 

 skannaaminen0001.jpg