Share |

d-_pennut.jpg

 

bates_istuu.jpg

Monster_logo_ilman_taustaa.png

Meillä on pentuja!

Lisätietoa pentueesta täältä

Tavoitteenamme on kasvattaa rotutyypillisä ja terveitä springereitä jotka olisivat helppoja perhekoiria ja niiden kanssa olisi mahdollisuus harrastaa monenlaisia asioita niin halutessaan. Kannustamme kasvatinomistajia kuvauttamaan koiriensa silmät ja lonkat virallisesti ja kasvateistamme onkin n. 90 % tutkittu erinomaisin tuloksin :) Meille on tärkeää että jalostukseen käytetään vain tarkoin valittuja , terveitä ja ulkomuodollisesti rotutyypillisiä yksilöitä.

Tarjoamme kasvattajan tuen pennun koko elämän ajan ja olemme apuna jos on kysyttävää ruokinnasta tai tarvitsee vinkkejä ja apua harrastuksissa. Toivomme kasvateille aktiivisia ja harrastavia koteja ja lupaavimmille pennuille myös näyttelyistä kiinnostuneita perheitä :) Sijoitamme melkein jokaisesta pentueesta parhaimman narttupennun koirakokemusta omaavaan ja näyttelyistäkin kiinnostuneeseen aktiiviseen kotiin. Jos asut max 80 km Porvoosta ja sinulla on koirakokemusta ja olet kiinnostunut koiran kanssa harrastamisesta ja näyttelytoiminnasta ja olet luotettava ja yhteistyökykyinen niin ota yhteyttä niin jutellaan lisää.

Kahdensiskon pennut elävät emonsa ja perheen muiden koirien kanssa siihen asti kunnes ovat valmiita lähtemään omiin koteihinsa.Ne tottuvat normaaleihin elämisen ääniin ja ne totutetaan myös autoiluun ja vieraisiin koiriin. Meillä on iso tontti järven rannalla joten pennuilla on mahdollisuus telmiä ulkona ja tutustua veteen :)
Käsittelemme pentuja päivittäin joten ne tottuvat trimmaukseen ja normaaleihin hoitotoimenpiteisiin kuten kynsien leikkuuseen.
Pentuja myös näyttelyseisotetaan ja ne tutustutetaan linnun siipiin / sorkkaan. 
Pennut luovutetaan rekisteröityinä, madotettuina, tunnistusmerkittyinä ja eläinlääkärin tarkistamina.Mukana tulee ruokaa jota pentu on tottunut syömään sekä kattava tietopaketti rodusta ja ohjeita pennun hoitamiseen.
Valitsemme ostajille sopivimman pennun eli emme ota varauksia värin mukaan. Haluamme että jokaiselle perheelle tulee juuri heille sopiva pentu joten tästä syystä emme tee lopullisia valintoja kuin vasta kun pennut ovat n. 6 viikkoa vanhoja.
Maksamme pennunostajille ensimmäisen vuoden jäsenyyden rotuyhdistykseemme Springerspanielit ry:n.
Emä saa kantoaikanaan Nutrolin- pentu öljyä ja myös pennut rupeavat saamaan sitä kunhan siirtyvät syömään kiinteää ruokaa.Pennut ja aikuiset koiramme syövät kaikki Monster- kuivaruokaa. Pennut saavat myös osalla aterioista jauhelihaa. Olemme vahvasti sitä mieltä että Nutrolin- öljylisä tasapainoisen ruokavalion kanssa edesauttaa pentuja kasvamaan tasapainoisiksi ja oppiviksi pennuiksi.
nutrolin_logo_uusi_r.png
Trimmaamme kasvattimme pientä korvausta vastaan ja haluamme tukea ja pitää yhteyttä kasvatin omistajiin parhaamme mukaan:)
Myymme pennut ensisijaisesti rakastetuiksi perheenjäseniksi mutta harrastavat kodit ovat etusijalla koteja valitessamme.
 
 


Kahdensiskon puppies will live with their mother untill they are ready to move to their new homes.Puppies will get used to normal everyday noises and are used to other dogs.
We have a big yard where puppies can play and also a lake for learning to swim :)
We will handle them daily so they will be used to normal grooming routines like nail clipping etc.
Puppies will also be trained for show standing and be introduced to bird wings/ dummies.
 
Puppies will be registered to Finnish Kennel Club, dewormed and ID-marked (micro-chip).We will also provide you with good instructions on how to care for your puppy the best possible way and we´ll give you some food that puppy has used to eat.
We will also offer you a first year membership to our breed club "Springerspanielit Ry".
We wish that all puppy buyers will keep in contact . We prefer to see our puppies in active homes.
KennelKahdensiskon-68.jpg
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                                                                                                (c) Nutrolin / Jenni Liukkonen